perjantai 8. elokuuta 2014

Uusi osoite, uudet kujeet.

Heissan!

Täällä kirjoittelee jo kauan aikaa sitten kahenkympin ylittänyt, kauniista asioista ja uusista kokemuksista pitävä minikääpiönainen. Haluaisin sanoa, että onni löytyy arjesta, mutta kyllä se löytyy arjen lisäks myös luksuksesta! Jokainen nainen on omalla tavallaan prinsessa, eiks vaan ? :D Mutta niin, arjen lisäks täällä siis kirjoitetaan luksuksesta.. ei välttämättä kalliista kamoista ja hienoista autoista, vaan siitä miten sinä päivänä nyt ajatellankiin luksus. Joskus se on rauhallinen aamupuuro, joskus villasukat ja kaakaomuki, toisinaan se saattaa olla jopa just se kallis ulkomaanmatka. Elämä on siitä ihmeellistä, että eihän siitä ikinä tiedä mihin se vie.




Tähän haluaisin jatkaa, että oon ihan uus täällä blogimaailmassa ja plaaplaa, mutta en voi... Olen kirjoittanut kahta eri blogia jo pidemmän aikaa, mutta joka kerta se on tyssännyt siihen, että mun ihana, hullu ahdistelija on tullut riehuun sinne. Enää en välitä, mutta asiasta tekee kakspiippusen myös se, että ei kai kukaan halua väkisin tunkea itseään ihailijansa (vainoojansa) naamaan ja esitellä sille omaa elämäänsä? No en minä ainakaan. Tollasista ihmisistähän ei vaan kandeis välittää, mutta on siinä sekin, että ikinä et tiedä mitä paljastat vahingossa ja kuka on vaarassa. No nyt toivotaan, ettei kukaan, ikinä, koskaan! On kamalaa, kun joutuu "vastaamaan" toiselle teoistaan.. silloin kun toinen toivoo sinulle ainoastaan pahaa ja ilmeisesti elää jonkinsortin harhakuplassa, ei voi hänen mieltään muuttaa, tai häntä auttaa. Surullista, mutta totta.

kaikki kuvat: WeHeartIt.com

Noh, mitäs me tehdään? Me keskitytään hyviin asioihin, ihaniin hetkiin, upeisiin ihmisiin ja kaikkeen siihen, millä oikeasti on väliä. Me noustaan ja tullaan esiin entistä upeampina, sillä siihen meidät on tehty. Selviämään ja voittamaan. Kaikki taistelut, mitkä me joudumme kohtaamaan. Eli jes, tästä voi alkaa hyvinkin mielenkiintoinen matka.

Ja sinulle, jos olet löytänyt tämän etsimällä ja kaivamalla. Älä vaivaudu. Sekoitat vain koko ajan omaa elämääsi. Mikään ei ole multa pois. :(

Jes, nähdään taas ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti